Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukraina Ukraina Dobrze tak im ! Mają za swoje !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy wie że teraz jest źle na ukrainie. Jak dla mnie to mają za swoje. Jak się skończyła 2 wojna światowa to co ? Przyjeżdzali grabili zabijali i okaleczali ludzi i zwierzęta, palili gospodarstwa. My nic im wtedy nie zrobiliśmy a teraz pomagamy, negocjujemy ?? Popierdoliło rząd ?! Wjebali się w gówno to niech sami z niego wylezą. Mogli się starać o wolność jak my polacy a nie teraz kurwa się obudzili !

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Gdyby to przenioslo sie na Polske to bys plakal za Ukraine. Najlepiej sie nie odzywaj kolego nie wiesz co tam sie dzieje dowiedziales sie ze w Ukrainie jest domowa wojna z tematow na MPC co nie?

fhqf.jpg

Vayner.

Opublikowano

Popieram. To samo było z wlk. Brytanią. Mi lecieliśmy ratować ich jebane państewko, a ci co ?! Jak my potrzebowaliśmy pomocy to te kurwy dupy nie ruszyły, leciały ratować obcy kraj który nic dla nich nie zrobił. Naszym okupantom jeszcze przyklaskiwali... Gdyby nie polacy to by kraj tych KUREW już nie istniał pod tą samą nazwą ! To jest kurwa europejska uczciwość!! A żeby te kurwy zajebali do ostatniego, szczególnie za Lwów!

21515.jpg

Opublikowano

Żyjemy. NIE PO TO KURWA POLSCY POWSTAŃCY ODDALI ŻYCIE ŻEBY POTEM ZOSTAWALI NA LODZIE! Obudzicie sie kurwa obudzicie za te 20 lat, ale jak już będzie za późno...

21515.jpg

Opublikowano

Ale te wszystkie huje pierdolone ukrainki brytaninki mogli by choć kurwa powiedźiec dziękuję a nie kurwa ani me ani bee

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Ale te wszystkie huje pierdolone ukrainki brytaninki mogli by choć kurwa powiedźiec dziękuję a nie kurwa ani me ani bee

Opublikowano

@UP

Żyjemy w kraju z piękną historią. I za tą historię oddam życie. A tusk to tusk, też kiedyś ktoś go zabije jeśli sam nie umrze.

21515.jpg

Opublikowano

Dla nas lepiej już, żeby Rosja wchłonęła Ukrainę niż mieliby tam dojść do władzy banderowcy, którzy stoją na tym Majdanie.

Opublikowano

@UP

Fakt. Putin to jedyna mądra osoba w europeskiej polityce.Tyle że oni dbanie o interes rodaków i kraju mają na pierwszym miejscu,zapisane w swojej tradycji mentalnej, potem dopiero własne korzyści. Tej tradycji teoretycznie prawie nie da się złamać, mają to zakodowane w podświadomości.  Właśnie dlatego tylko Ruscy myślą, zakładają sojusze, a potem pochłaniają sojusznicze państwa i ich terytoria. Czysty geniusz, nie to co dziwka tuskowata.

21515.jpg

Uczeń
Opublikowano

@UP

Żyjemy w kraju z piękną historią. I za tą historię oddam życie. A tusk to tusk, też kiedyś ktoś go zabije jeśli sam nie umrze.

Zyjąc przeszłością to smutne i chcesz oddawać zycie za kawałek ziemi na ktorym sie urodziles to tez smutne 

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

@UP

Fakt. Putin to jedyna mądra osoba w europeskiej polityce.Tyle że oni dbanie o interes rodaków i kraju mają na pierwszym miejscu,zapisane w swojej tradycji mentalnej, potem dopiero własne korzyści. Tej tradycji teoretycznie prawie nie da się złamać, mają to zakodowane w podświadomości.  Właśnie dlatego tylko Ruscy myślą, zakładają sojusze, a potem pochłaniają sojusznicze państwa i ich terytoria. Czysty geniusz, nie to co dziwka tuskowata.

Bo Ruscy należą do jednego z niewielu mądrych narodów, które nie wierzą w solidaryzm.Polacy natomiast wierzą np., że gdyby zaatakowała nas Białoruś, to przyjdzie nam z pomocą NATO albo USA.Pytanie.Jakie miałby z tego korzyśći? Odpowiedź.Żadne.

A już całkowicie absurdalne jest stwierdznie, że amerykańskie wojska stacjonują na Bliskim Wschodzie, bo chcą "wyzwolić" ludzi z pod "dykatury" i dać im dupokrację.

Opublikowano

Zyjąc przeszłością to smutne i chcesz oddawać zycie za kawałek ziemi na ktorym sie urodziles to tez smutne 

Dobra, nikt cie tu nie trzyma. Nie podoba się to możesz wyemigrować. Ale proszę, nie płacz potem po internecie/rodzinie/znajomych, jak ciężko i drogo jest dostać wizę do usa...

@up

Nie polacy, tylko politycy. Polacy po prostu żyją ze wszystkim w dupie i idą za głosem Tvn i Polsatu, bo tak łatwiej. Ale z resztą zgadzam się w 100% ;).

21515.jpg

Opublikowano

Fakt. Putin to jedyna mądra osoba w europeskiej polityce.Tyle że oni dbanie o interes rodaków i kraju mają na pierwszym miejscu,zapisane w swojej tradycji mentalnej, potem dopiero własne korzyści.

To skoro pan Putin tak dba o swoich rodaków, to dlaczego ich dezinformuję? Wszystkie rosyjskie media aż huczą od informacji takich jak:

- za przemoc odpowiada opozycja;

- uczestnicy protestów to radykalni nacjonaliści;

- Janukowycz postępował zbyt łagodnie, co rozzuchwaliło opozycję;

- do eskalacji konfliktu przyczynił się Zachód;

- Zachód knuje na Ukrainie po to, żeby zaszkodzić Rosji;

- Rosja nie ingeruje w wewnętrzne sprawy Ukrainy;

- Rosja jako jedyna dąży do pokojowego zakończenia konfliktu.

Odpowiedź jest prosta. Pan premier chcę zbudować nienawiść do ludów zachodnich.

Opublikowano

Odpowiedź jest prosta, ale inna niż przedstawiłeś. Po prostu media to media, rzadko zależne od jakiegoś polityka. Ale nawet jeśli dobrze mówisz ( a nie twierdzę, że całkowicie pleciesz brednie ) to skoro Ukraina wkurwiła Putina, to co sie dziwisz,że chcą ich zniszczyć? Bo na prawdę, nie rozumiem...

21515.jpg

Opublikowano

Jak można pisać, że dobrze im tak ? Ah ta POLSKA mentalność -.- Co kur*a maja obecnie żyjący tam ludzie do akcji, która miała miejsce ~60 lat temu  ?...

Mam nadzieje, że z tego powodu dojdzie do jakiegoś spięcia i wybuchnie 3 wojna światowa. Może w końcu wyplemią tą POLSKĄ herezję -.-

9368_gold.png

Opublikowano

Jak można pisać, że dobrze im tak ? Ah ta POLSKA mentalność -.- Co kur*a maja obecnie żyjący tam ludzie do akcji, która miała miejsce ~60 lat temu  ?...

Mam nadzieje, że z tego powodu dojdzie do jakiegoś spięcia i wybuchnie 3 wojna światowa. Może w końcu wyplemią tą POLSKĄ herezję -.-

A zdajesz sobie sprawę, że dalej jest tak jak 60 lat temu, tylko że wszystko jest ładnie zapakowane w poprawność polityczną ?

21515.jpg

Opublikowano

Własnie. Burdel jest jak był tylko tv i internet jest w domu a wszystko w kolorowym papierze. A co do tego pana co mówił ze to smutne oddac miejsce na ktorym mieszkasz. Chłopie oddałbyś swoją dzielnicę , miejsce dziecinnych wspomnien itp. ? Bo ja za nic

Opublikowano

A zdajesz sobie sprawę, że dalej jest tak jak 60 lat temu, tylko że wszystko jest ładnie zapakowane w poprawność polityczną ?

masc%20na%20bol%20dupy.jpg

Tak wogole przestancie nie wiecie co piszecie.

fhqf.jpg

Vayner.

Opublikowano

@2up

Na zachodzie śmieją się z takich jak ty. Usa ma cie kategorycznie w dupie. Dążą do własnych korzyści a ty szerząc taką ciemnotę im to ułatwiasz kolego.

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...